Tjip Whiteboard Animatie

Tja, hoe laat je gevestigde verzekeringsmaatschappijen zien dat het aanpassen en updaten van verzekeringen allemaal stukken eenvoudiger kan dan hoe ze het nu doen. Met een confronterende whiteboard animatie.

Tjip Whiteboard Animatie

Nadat er al een aantal succesvolle Whiteboard animaties voor andere klanten waren geproduceerd, wist ook Tjip BV als snel dat ze met Woohoo Design een prima partner hadden om dit te voor elkaar te krijgen.
TJIP maakt software waarmee het voor verzekeringsmaatschappijen en haar sublabels wel heel eenvoudig wordt om wijzigingen in bepaalde pakketten online te publiceren.
In de animatie zien we (met een knipoog) hoeveel tijd, werk en resources het kost om een en ander op de traditionele manier voor elkaar te krijgen.
De conclusie van het verhaal: “Bespaar je de moeite. Ga voor TJIP Dialoque”.
Om deze boodschap goed onder de aandacht te brengen gebruikt TJIP de animatie als teaser bij presentaties bij potentiële klanten.
Voordat de gesprekken en afspraken goed en wel beginnen, wordt als eerste deze Whiteboard animatie getoond, tot grote hilariteit (en dus herkenning) bij de partijen waar TJIP zaken mee wil gaan doen.
Zo zie je maar. Een whiteboard animatie hoeft niet exclusief online te werken. Ook bij een persoonlijke presentatie laat het zijn kracht zien.