True Blue Delft

Stichting True Blue Delft, in 2014 opgericht, is een onafhankelijke sociale non-profit onderneming die leer-werkplekken en/of dagbesteding biedt aan mensen met een beperking. Deze kwetsbare doelgroep kenmerkt zich door onvoldoende zelfredzaamheid waardoor ze niet in staat is te participeren in de samenleving. Middels verschillende werkplekken bij True Blue Delft leren de deelnemers algemene werknemers- en vakvaardigheden te ontwikkelen en staan ze weer midden in de maatschappij. True Blue Delft heeft als doel de deelnemers perspectief te bieden richting scholing, werk of een nuttige dagbesteding.

True Blue Delft

In het pand in hartje Delft kunnen bezoekers een fotoshoot in klederdracht voor een authentiek Delfts decor laten maken. Daarnaast verkopen ze ambachtelijke en originele cadeaus en souvenirs, en is er de mogelijkheid voor het drinken van een kopje koffie of thee bijvoorbeeld aan de laptop-bar.

De website is dan ook primair bedoeld om al deze aspecten en faciliteiten voor het voetlicht te brengen. De sfeer van de website ademt het typische Delfts blauw uit, waardoor het toeristische en speelse karakter van True Blue Delft onderstreept wordt. Om ook de buitenlandse toerist te kunnen bedienen, zal in de loop van het jaar de website ook in de engelse taal worden aangeboden. De technische voorbereidingen hiervoor zijn reeds gedaan. Visueel sluit de website naadloos aan op de Facebook pagina van True Blue Delft.

De website is gebouwd in Wordpress en gebruikt een exclusief voor True Blue Delft ontwikkeld sjabloon.

Update:
Helaas is True Blue Delft sinds september 2015 niet meer operationeel. Heel jammer!
Iedereen die aan dit fantastische initiatief heeft meegewerkt, en dan met name de initiatiefneemsters Jasperina en Claudia, bedankt voor het vertrouwen om deze site te mogen ontwerpen en bouwen. En natuurlijk Sytske bedankt voor het onderhouden van de website.

True Blue DelftTrue Blue Delft - Content pagina