Design Restaurant ‘De Herberg’

Aan de rand van Overschie, in de rustieke omgeving van een oude Herberg, vindt u het gezellige huiskamerrestaurant 'De Herberg'. Families en zakenmensen uit de regio Rotterdam weten het restaurant van chef-kok Paul Engels al jaren te vinden. En vanaf juni 2013 is het dan eindelijk ook op internet te vinden.

Design Restaurant ‘De Herberg’

De behoefte aan een eigen website was groot, want met alleen mond-tot-mond reclame red je het tegenwoordig niet meer. Het design van de website is een afspiegeling van de sfeer die je in het restaurant aantreft; huiselijk, warm en authentiek. De presentatie van sfeerfoto's gebeurt op de 'muur', zoals in het restaurant ook de muren behangen zijn met foto's en schilderijen. De footer van de website, met openingstijden en andere relevante informatie, is gebaseerd op de lambrisering die je in het restaurant ook tegenkomt. En door gebruik te maken van sprekende fotografie bij o.a. de menu- en wijnkaart wordt de kwaliteit van de Franse keuken nog eens benadrukt.

Op termijn wordt nog een gastenboek toegevoegd aan de website, zodat bezoekers van de site kunnen lezen wat anderen van het restaurant vinden.
En na het bezoeken van de website, zou u echt eens een keer naar het restaurant moeten gaan voor een overheerlijk diner in een gezellige omgeving.

Update:
De website is momenteel off-line.

Restaurant De Herberg